وینکل

فروشگاه چندمنظوره ی وینکل

وینکل

فروشگاه چندمنظوره ی وینکل

فروش انواع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

امروزه عصر، عصر تکنولوژی و فناوری است به گونه‌ای که آثار این توسعه و پیشرفت در کلیه شئون زندگی بشر نمایان است و کمتر حوزه‌ای از حیات انسان وجود دارد که متاثر از این تحول شگرف نباشد.

یکی از این تغییرات به حوزه پست و ارسال و مراسلات مربوط می‌شود طوری که می‌توان بر خلاف گذشته، مدارک خود را به جای فرستادن از طریق پست با سیستم رایانه ارسال کرد.

کافی است با بارگذاری تصاویر اسناد مورد نظر، آن‌ها را به وسیله یک سیستم کامپیوتری در ظرف زمان کوتاهی به مقصد ارسال کرد و هیچ هزینه اضافه‌ای هم متحمل نشد. این کار با خرید یک دستگاه اسکنر قابل دسترسی و انجام است.

اسکنر چیست؟

اولین اسکنر (Scanner) یا پویشگر در سال ۱۹۵۷ به شکل استوانه در اداره ملی استاندارد آمریکا و توسط تیمی با نظارت راسل کریش ساخته شد‌.

اسکنرها در واقع وسایلی برای تصویر برداری از اسناد کاغذی هستند، دستگاه‌هایی که می‌توانند عکس یا متن را وارد رایانه نمایند.

ظاهر پویشگرها مانند دستگاه فتوکپی است. از راه صفحه و محفظه‌ای که کاغذ در آن قرار می‌گیرد، تصویر یا متن مورد نظر وارد رایانه می‌شود.

در قسمت عقب اسکنر دو خروجی تعبیه شده است که یک فیش از سوی کامپیوتر و یک فیش نیز از طرف چاپگر به آن متصل می‌گردد.

این وسیله تصاویر، متون و دست نوشته‌ها را به صورت نوری اسکن و به تصویر دیجیتال تبدیل می‌کند.

با اسکنر (Scanner) می‌‌توان انواع مختلفی از اسناد، مدارک تصویری و متنی که بر روی کاغذ چاپ شده‌اند، مجدداً به صورت فایل‌های تصویری وارد سیستم رایانه‌ای کرد. این کار را می‌توان هم در محیط کار و هم در کامپیوتر شخصی منزل انجام داد.

امروزه اسکنر‌ها یا پویشگرها دارای انواع و مدل‌های مختلف هستند که باید دید با توجه به نیاز کاربران خرید کدام یک سودمندتر و مفید‌تراست.

به خاطر همین تنوع و تطور اسکنر که یکی از لوازم جانبی رایانه محسوس می‌گردد، دوستان شما در مجله خرید اینترنتی مینینیم بر آن شدند که نکاتی چند در مورد این وسیله کاربردی در اختیار شما کاربران گرامی قرار دهند، انتظار این است که مثل همیشه با ما همراه باشید.

آشنایی با انواع مختلف از اسکنرها

مدل دستی: کوچک‌ترین اسکنر‌های موجود در بازار در حقیقت همین مدل‌های دستی هستند که به خاطر اندازه و وزن مناسب می‌توان به راحتی آن‌ها را با خود جابه‌جا کرد.

به دلیل همین سهولت حمل، آن‌ها را اسکنرهای پرتابل نیز می‌نامند. برای اسکن کردن با این دستگاه تنها کافی است که برگه مورد نظرتان را از شیار میانی دستگاه عبور دهید و یا هد اسکنر را بر روی صفحه کاغذ به حرکت در آورید.

توجه داشته باشید که کوچک‌ترین لرزش دست می‌تواند کیفیت اسکن خروجی را تنزل دهد. شاید یکی از مهم‌ترین معایب اسکنر دستی نیز همین باشد که فایل خروجی آن نسبت به سایر اسکنرها از رزولوشن قابل قبولی برخوردار نیست.

البته با توجه به حجم کلی دستگاه نباید خیلی هم انتظار زیادی از آن داشته باشیم!

اسکنر تخت: اسکنر تخت همان دستگاه رومیزی تک‌کاره‌ای است که اغلب بر روی میز کارمندان ادارات قابل رویت و مشاهده است.

این نوع از دستگاه‌ها به پویشگر رومیزی یا همان Flat معروف هستند که به تناسب امکانات و درگاه‌های ارتباطی که سازنده بر روی آن‌ها لحاظ کرده است، با قیمت‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسند.

کار با اسکنرهای رومیزی یا همان مدل تخت بسیار راحت بوده و تنها کافی است که دستگاه را بر روی میز قرار داده، درب آن را بلند کنید و برگه سند و تصویر مورد نظر خود را بر روی صفحه قرار دهید تا هد دستگاه از پایین اقدام به اسکن فایل مورد نیاز در سیستم رایانه نماید.

مدل شیت فیدر: از دیگر مدل‌های مختلف اسکنر که در بازار موجود و به مشتریان عرضه می‌شوند، می‌توان به نوع شیت فیدر (Sheet feeder) اشاره کرد.

در حقیقت ظاهر این نوع پویشگر شبیه یک پرینتر است، برای این‌که بتوانید آن را به خدمت بگیرید کافی است به جای گذاشتن کاغذ بر روی هد دستگاه، آن را در سینی اسکنر قرار داده تا دستگاه کاغذ را به داخل کشیده و عمل اسکن را بر روی آن انجام دهد.

معمولاً از شیت فیدرها برای اسکن حجم انبوهی از اسناد و مدارک استفاده می‌شود؛ چرا که با وجود سینی و توجه به ظرفیت آن، شما می‌توانید تعداد قابل توجهی کاغذ را در داخل آن قرار دهید.

با زدن کلید روشن شدن، دستگاه کاغذها را یکی‌یکی و به راحتی به داخل خود برده و پس از انجام اسکن، آن‌ها را به شما بر می‌گرداند.

پویشگر ترکیبی: اسکنرهای ترکیبی همان اسکنرهایی هستند که در کنار اسکن دارای قابلیت‌های دیگری نظیر کپی، فکس و همین‌طور پرینتر در یک دستگاه هستند و تحت عنوان یک پرینتر چند کاره به فروش می‌رسند.

معمولاً خرید پرینتری چند کاره چه از نوع لیزری و چه از نوع جوهری شاید به لحاظ هزینه مقرون به صرف باشد اما واقعاً باید پذیرفت که در چنین دستگاه‌هایی کیفیت پرینتر و کپی خوب است اما کیفیت اسکنر دستگاه چنگی به دل نمی‌زند.

دلیل آن هم این است که سازندگان به کیفیت و امکانات چاپی چنین دستگاه‌های چند کاره‌ای بیشتر بها می‌دهند و به قسمت اسکن دستگاه خیلی توجه نمی‌کنند.

این عامل هم باعث شده تا خریداران ترجیح دهند که اسکنر را به صورت جدا تهیه نمایند تا ضریب کیفیت اسکن اسناد و مدارک بالا برود.

مدل پلاتر: همان‌طور که می‌دانید پلاتر یک چاپگر بزرگ است که از آن برای گرفتن پرینت در مقیاس‌های بزرگ نقشه کشی، تبلیغاتی و … استفاده می‌شود.

برای اسکن تمام فایل‌های بزرگ که سایز آن‌ها از کاغذ A3 بزرگ‌تر است، نیاز به خرید اسکنر پلاتر دارید. اساساً این مدل اسکنر برای همین منظور طراحی و ساخته شده است و شما می‌توانید با آن هر نوع فایلی را که از ابعادی بزرگ برخوردار است به راحتی اسکن نمایید.

معیارها، شاخص‌ها و نکات مهم هنگام انتخاب و خرید اسکنر

انتخاب یکی از مدل‌های معرفی شده

نخستین نکته برای خرید اسکنر توجه به نوع آن می‌باشد. در قسمت قبل در مورد انواع پویشگرها و ویژگی‌های هر یک به تفصیل اطاله کلام شد.

حالا این شما کاربر گرامی هستید کا باید بر حسب نیاز، نوع و حجم کار و همین‌طور میزان بودجه‌ تخصیصی به این امر، اقدام به تهیه یک مدل از این دستگاه‌های دیجیتالی نمایید.

مینینیمی‌های عزیز توجه داشته باشید که علاوه بر اسکنرهای معرفی شده که در بازار کشورمان یافت می‌شوند، محصولات دیگری مانند: دستگاه اسکن مخصوص اسلاید، نگاتیو عکس و هم‌چنین اسکنر رادیولوژی نیز موجود هستند.

البته خرید آن‌ها برای همه افراد توجیه منطقی ندارد و نمی‌تواند کارایی لازم را داشته باشد زیرا هر کدام از آن‌ها برای شکل خاصی از کار طراحی و تولید شده‌اند.

سایز کاغذ قابل پشتیبانی دستگاه

نکته دوم برای انتخاب اسکنر مربوط به اندازه صفحه دستگاه یا بهتر بگوییم سایز کاغذ قابل پشتیانی آن است. شما به عنوان یک خریدار باید متناسب با سایز کاغذهای مصرفی خود در این زمینه اقدام نمایید.

یادتان باشد ممکن است پویشگر انتخابی شما از قابلیت اسکن تا سایز کاغذ A4 برخوردار نباشد، بنابراین ضرورت دارد که در هنگام خرید یک Scanner توجه خود را به این مهم معطوف نمایید.

نه تنها توجه به سایز کاغذهای قابل اسکن یک دستگاه اهمیت دارد بلکه دقت در ابعاد خارجی آن نیز مهم است تا از این رهگذر بتوانید فضا و محیط قرار گیری محصول را ارزیابی و تخمین بزنید.

توجه به دقت و سرعت اسکن دستگاه دیجیتال

سومین فاکتور مهم برای انتخاب و خرید یک اسکنر خوب و کیفی بررسی دقت و سرعت آن می‌باشد، میزان دقت عملکرد یک اسکنر با واحد Dpi یا همان نقطه در اینچ بیان و سنجیده می‌شود.

هرچه این پارامتر بالاتر باشد به منزله این است که دستگاه اطلاعات بیشتری از نقاط یک کاغذ متنی و تصویری را در هر اینچ برای شما ثبت می‌کند. در آخر هم فایل اسکن شده کیفیت بهتر و بالاتری دارد.

سرعت دستگاه اسکنر همچون عمل چاپ پرینترها با واحد صفحه در دقیقه مشخص می‌شود. شما به عنوان کاربر باید تعیین کنید که قصد استفاده از پویشگر را در چه محلی دارید.

برای مکا‌ن‌های کاری بهتر است از اسکنرهایی کمک بگیرید که دارای سرعت بالایی هستند. این را هم در نظر داشته باشید که سرعت اسکن یک فایل متنی همیشه از یک فایل تصویری بیشتر است.

خالی از لطف نیست اگر بدانید که گاهی اوقات بر روی برخی از اسکنرها به جای توضیح اختصاصی در زمینه دقت و سرعت محصول، از یک عبارت دو عددی در هم ضرب شده همچون: ۹۶۰۰×۴۸۰۰ استفاده می‌شود.

عدد اول از سمت چپ میزان دقت و عدد دوم میزان سرعت حرکت هد دستگاه را نشان می‌دهد.

تشخیص نوع هد اسکنر

به طور کلی اسکنرهای موجود در بازار یا از هدهای نوع CCD برخوردار هستند و یا در ساختار فنی خود دارای هدهای CIS می‌باشند.

تشخیص تفاوت میان این دو هد دستگاه به لحاظ تخصصی قدری پیچیده است و لازم است فرد دانش فنی این موضوع را داشته باشد.

با این حال اگر بخواهیم خیلی ساده و با توجه به گفته افراد مجرب در این حیطه تفاوت میان این دو هد اسکنری را توضیح دهیم باید بگوییم که:

هدهای CCD برای اسکن با کیفیت عالی و هدهای CIS مناسب انجام عمل اسکن با مصرف انرژی بهینه می‌باشند. توصیه می‌شود که سازمان‌ها و ادارات برای کاهش هزینه‌های انرژی خود از این نوع دستگاه‌ها استفاده نمایند.

 

بررسی سایر ویژگی‌های اسکنر

علاوه بر آن‌چه در مورد این محصول کاربردی گفته شده، بد نیست به قابلیت‌ها و ویژگی‌های جانبی یک اسکنر ایده‌آل هم گوشه چشمی داشته باشید.

برای مثال اگر انتخابتان اسکنر شیت فد یا همان شیت فیدر می‌باشد بهتر است که از قابلیت ADF یا به عبارتی تغذیه خودکار برخوردار باشد تا شما با توجه به ظرفیت سینی کاغذ دستگاه، فایل‌های نیازمند به اسکن خود را در آن گذاشته و منتظر اسکن آن‌ها باشید.

قطعاً عالی خواهد بود که شما موفق به خرید اسکنری با قابلیت اسکن دورو یا همان Duplex برای خود شوید. این‌طوری دیگر لازم نیست برای اسکن یک کاغذ دو رو نوشته شده وقت بیشتری را صرف کنید.

به محض این‌که کاغذ را بر روی هد دستگاه قرار دهید، پویشگر آن را به صورت خودکار اسکن کرده و موجب سرعت عمل و صرفه جویی در وقت می‌شود.

عوامل موثر بر روی تعیین قیمت اسکنر

آنچه که در این گفتار پیرامون یک اسکنر کیفی، مرغوب و به روز گفته شد در واقع قیمت آن را نیز در بر می‌گیرد، اگر به تمام این‌ها نام و برند تولید کننده دستگاه نیز اضافه شود، می‌توان مدعی شد که تمام فاکتورهای لازم برای خرید یک پویشگر مناسب به همراه قیمت احصا شده‌اند.

با همه این اوصاف یادتان باشد که همیشه اسکنر و هر نوع دستگاه اداری و دیجیتالی مورد نیاز خود را از نمایندگی‌ها، فروشگاه‌های معتبر و مراکز فروش اینترنتی نام آشنا خریداری فرمایید و در حین خرید از فروشنده تقاضای ارائه برگه گارانتی یا همان ضمانت نامه را نیز داشته باشید.

چگونه از اسکنرها نگهداری کنیم؟

  • برای مراقبت بیشتر از اسکنر خود، توصیه می‌کنیم که آن را در مکانی خلوت و به دور از گرد و غبار و پنجره قرار دهید.
  •  
  • هنگام قرار دادن کاغذ بر روی هد دستگاه دقت کنید که به وسیله ناخن انگشتان و یا هر شی تیز دیگری بر روی صفحه دستگاه خط و خش ایجاد نشود.
  • در هنگام باز و بسته کردن درب پویشگر، به آرامی رفتار کرده و از وارد کردن فشار اضافه به آن جداً پرهیز نمایید.
  •  
  • جهت تمیز کردن صفحه دستگاه از دستمال‌های مخصوص پاک کردن نمایشگر که نرم و بدون پرزدهی هستند، استفاده کنید.
  •  
  • دقت کنید که موقع که تمیز کردن دستگاه، به هیچ عنوان از دستمال خیلی مرطوب استفاده نکنید و هیچ‌گاه اجازه نفوذ آب به داخل اسکنر را نیز ندهید.
  •  
  • اگر احساس می‌کنید که ردّ جوهر تازه هنوز بر روی کاغذ وجود دارد، برای اسکن کردن آن عجله نکنید و اجازه دهید که جوهر موجود بر روی کاغذ به خوبی خشک شود، سپس آن را بر روی صفحه اسکنر قرار دهید.
     

اگر به دنبال دیجیتالی کردن اسناد و مدارک خود و افراد خانواده بوده و یا به دنبال تهیه و حفظ آرشیوی از مجموعه ای از عکسهای قدیمی خرید اسکنر می تواند به عنوان یک راه حل بسیار مناسب، ایده آل و سرمایه گذاری عاقلانه ای به نظر برسد. به منظور تهیه یک اسکنر مناسب، علاوه بر شناخت نیازهای خود، می بایست تعداد دفعات نیاز به اسکن را نیز دانسته و مطابق با آن ویژگی های محصول مورد نظر خود را انتخاب نماییم. برای اسکن کردن عکس ها یا اسناد و مدارک، کتاب های عادی و یا صحافی شده و …،  یک اسکنر مسطح که دارای یک صفحه شیشه ای بزرگ است می تواند به آسانی و با قراردادن اسناد، عکس ها، کتاب ها یا موارد دیگر بر روی آن مورد استفاده قرار گیرد.

برای بیشتر اسکن ها ارائه وضوح مناسب و قابل قبول، کار پیچیده ای نیست. به طور مثال برای اسناد مالیاتی، کیفیت اسکن ۲۰۰ پیکسل در هر اینچ (ppi) مناسب بوده و این میزان برای اکثر اهداف، کیفیت کافی را به شما ارائه می دهد، همچنین کیفیت ۳۰۰ppi تقریباً برای هرکاری کافی بوده و امروزه یافتن اسکنری که کمتر از ۶۰۰ ppi پشتیبانی کند دشوار است. به طور مشابه برای عکس ها، مگر این که بخواهید قسمت کوچکی از عکس را برش دهید یا عکس را در اندازه بزرگتر از عکس اصلی چاپ کنید، ۶۰۰ ppi بیش از اندازه کافی است. اگر به دنبال تهیه یک اسکنر مناسب برای مصارف خانگی می باشید، در ادامه این مطلب در معرفی و بررسی بهترین این محصولات با ما همراه باشید.

اسکنر کانن مدل CanoScan LiDE 220

اسکنر کانن مدل CanoScan LiDE 220

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و جمع و جور
  • کیفیت اسکن عالی
  • دارای قابلیت ترمیم خودکار اسناد اسکن شده
  • دارای قابلیت کاهش خط و خش و آثار گرد و خاک
  • تشخیص خودکار اندازه‌ی سند ارایه شده

نقاط ضعف

  • قیمت بالا
  • بدنه ضعیف
  • سرعت پایین

اسکنر کانن مدل CanoScan LiDE 220، محصولی با قابلیت اسکن تخت که در ابعاد ۳۹ × ۳۶۵ × ۲۵۰ میلی‌متر و وزن ۱٫۶ کیلوگرمی و در سایز A4 می باشد. اسکنرهای تخت در مقایسه با مدل‌های ADF وضوح بیشتری را ارائه کرده ولی در عوض سرعت کمتری دارند و برای اسکن اسناد در تعداد بالا مناسب نیستند. این محصول با رزولوشن اپتیکال ۴۸۰۰ dpi در کنار رزولوشن دیجیتال ۱۹۲۰۰ dpi با عمق اسکن رنگی ورودی ۴۸ بیت و خروجی ۴۸و ۲۴ بیت، برای اسناد و عکس های رنگی سرعتی برابر با ۳۳٫۳ ثانیه به ازای هر برگ و برای اسکن سیاه و سفید سرعتی برابر ۱۱٫۱ ثانیه به ازای هر برگ دارا می باشد.

این محصول از طریق پورت USB 2.0 به سیستم متصل شده و انرژی مورد نیاز خود را از طریق کابل برق مجزا تامین می نماید. بر روی بدنه این اسکنر ۵ کلید (PDF × ۲, COPY, PHOTO, E-MAIL) به چشم خورده و دارای قابلیت هایی از جمله تشخیص خودکار اندازه‌ی سند ارایه شده، تشخصیص خودکار Mode اسکن و اسکن سریع می باشد.

اسکنر تخت اچ پی مدل ScanJet Pro 2500 f1

اسکنر تخت اچ پی مدل ScanJet Pro 2500 f1

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و جمع و جور
  • کیفیت اسکن عالی
  • سرعت اسکن بالا
  • دارای قابلیت قابلیت اسکن دو رو
  • دارای قابلیت قابلیت تشخیص متن OCR
  • قابلیت اسکن ADF

نقاط ضعف

  • قیمت بالا

اسکنر تخت اچ پی مدل ScanJet Pro 2500 f1، محصولی مناسب برای اسناد سبک و در عین حال همه کاره بوده که با ابعاد ۱۲۲ × ۳۵۱ × ۴۵۱ میلی‌ متر و وزن ۴٫۳ کیلوگرم به صورت مسطح و صفحه ای اقدام به اسکن می نماید. این محصول با سایز اسکن A4 به لطف تکنولوژی CMOS CIS قابلیت اسکن تخت با رزولوشن ۱۲۰۰ dpi و ۶۰۰ dpi برای اسکن ADF را دارا می باشد. این محصول با پشتیبانی از قابلیت اسکن دو رو بسیار در وقت صرفه جویی کرده و برای اسناد و عکس های رنگی سرعتی برابر با ۳ تا ۱۵ ثانیه بسته به وضوح و برای اسکن سیاه و سفید سرعتی برابر ۲۰ صفحه در دقیقه ADF  دارا می باشد.

این اسکنر با ظرفیت سینی ۵۰ برگی ADF  توان اسکن ۱۵۰۰ صفحه در روز را داشته و علاوه بر هفت LED به منظور عملکردهای مختلف دستگاه، از چندین دکمه در جلو، برای راه اندازی، لغو اسکن، جابجایی بین اسکن ساده و دو رو و دیگری برای جابجایی بین چهار مقصد اسکن شامل ذخیره به صورت PDF؛ ذخیره به عنوان JPEG؛ ایمیل به صورت PDF و اسکن بر روی فضای ابری بهره می برد.

اسکنر اپسون مدل Perfection V19

اسکنر اپسون مدل Perfection V19

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و جمع و جور
  • کیفیت اسکن عالی
  • دارای قابلیت ترمیم خودکار اسناد اسکن شده
  • دارای تکنولوژی Easy Photo Fix
  • مصرف برق و انرژی پایین

نقاط ضعف

  • بدنه ضعیف

اسکنر مدل Perfection V19 محصولی از شرکت با سابقه اپسون در زمینه تولید اسکنر، که در ابعاد ۳۹ × ۲۴۹ × ۳۶۴ میلی ‌متر و وزن ۱٫۵ کیلوگرم، آنقدر کوچک است که به معنای واقعی کلمه در زیر انبوهی از کاغذها گم می شود و همچنین به عنوان ارزان ترین اسکنر مسطح این شرکت نیز شناخته می شود. این محصول در سایز اسکن A4 بوده و با رزولوشن اپتیکال ۴۸۰۰ dpi با عمق اسکن رنگی ورودی ۲۴ بیت و خروجی ۴۸ بیت، برای اسناد و عکس های رنگی سرعتی برابر با ۱۰ ثانیه با ۳۰۰ dpi و ۳۰ ثانیه با ۶۰۰ dpi به ازای هر برگ و برای اسکن سیاه و سفید سرعتی برابر ۱۰ ثانیه با ۳۰۰ dpi و ۳۰ ثانیه با ۶۰۰ dpi به ازای هر برگ دارا می باشد. از دیگر قابلیت های این محصول می توان به چهار دکمه PDF, send, copy, start، سازگار با تمامی سیستم عامل‌ها و عدم نیازی به کابل برق جداگانه و تامین انرژی مورد نیاز خود از طریق پورت USB 2.0 اشاره نمود.

اسکنر پلاستک مدل OpticSlim 2610 Plus

اسکنر پلاستک مدل OpticSlim 2610 Plus

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و جمع و جور
  • کیفیت اسکن عالی
  • سرعت اسکن بالا
  • سازگار با پروتکل Twain
  • دارای قابلیت قابلیت تشخیص متن OCR
  • قابلیت بالا آمدن درب تا ۵ سانتیمتر جهت اسکن اسناد قطور
  • مصرف برق و انرژی پایین

نقاط ضعف

  • قیمت بالا

اسکنر پلاستک مدل OpticSlim 2610 Plus، محصولی مناسب برای مصارف خانگی با قابلیت اسکن تخت که در ابعاد ۳۳ × ۲۵۷ × ۳۷۸ میلی‌متر و وزن ۱٫۴ کیلوگرمی، تمامی صفحات تخت تا سایز A4 را به عنوان ورودی می پذیرد. این محصول با سنسور CIS و با رزولوشن اپتیکال ۱۲۰۰ dpi در کنار رزولوشن دیجیتال ۱۲۰۰ dpi با عمق اسکن رنگی ورودی ۴۸ بیت و خروجی ۲۴ بیت، برای اسناد و عکس های رنگی سرعتی برابر با ۱۵ ثانیه به ازای هر برگ و برای اسکن سیاه و سفید سرعتی برابر ۱۰ ثانیه به ازای هر برگ دارا می باشد. این اسکنر به لطف قابلیت تشخیص متن OCR و نرم افزار ABBYY، قابلیت تبدیل محدود اسناد و عکس های حاوی متون انگلیسی به متن را دارا می باشد.

این محصول از طریق پورت USB 2.0 به سیستم متصل شده و انرژی مورد نیاز خود را از همین طریق تامین نموده و به عنوان یک اسکنر پرتابل شناخته می شود. بر روی بدنه این اسکنر ۵ کلید (Copy, OCR, E-Mail, Custom, PDF) به چشم خورده و دارای قابلیت هایی از جمله سازگار با پروتکل Twain، قابلیت بالا آمدن درب تا ۵ سانتیمتر جهت اسکن اسناد قطور، سازگار با ویندوز و مک، دفترچه راهنمای فارسی و سی دی درایور و نرم افزار می باشد.

  • ۰۰/۰۸/۲۲
  • دکتر وینکل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی